Aamupäivällä ajelemaan kohti Lahtea, harmaa ja sumuinen päivä, hauska keli ajella, kun ei välillä nähnyt paljon nenäänsä pidemmälle 

Perillä jo Noppa meitä odottelikin ja menimme sovittuun koirapuistoon, jossa Nopan perään liimautui heti yksi ihailijakin.

Ihailijakoiralla oli lapsia mukanaan, joten koirat puolestaan lyöttäytyivät lasten kanssa leikkimään.

Tulihan se Peetukin sitten joukkoon.

Jonkun ajan kuluttua kokoontuivat portille odottelemaan, että eikä tänne enää tule ketään muita?

siinä ovat rivissä Hilperi, Peetu, Depsi ja Noppa.

Ja odotus palkittiin; tulihan sinne: TIKI

Nimi kuulosti tutulta ja niin vain kävi ilmi, että Tiki on vanhempi herrasmies, jonka tarina oli Dal-lehdessä vuonna 2003. Ja muistan hyvin kuinka silloinen päätoimittaja Anne Aronen (silloinen Aronen) pyysi minua kirjoittamaan puhtaaksi jutun, joka sitten tosiaan lehdessä julkaistiin.

Tiki liittyi joukkoon ja tutustui koiriin

sekä ihmisiin

Hassun pieni tämä (harmaa) maailma on! Kuusi vuotta sitten konekirjoittajattarena toimiessani en mitenkään voinut aavistaa, että joku päivä kökötän Lahdessa koirapuistossa kasvattieni kanssa ja tapaan Tikin livenä!

Ulkoiltuamme saimme nauttia runsaat kakkukahvit Heikkilöiden huvimajassa. Siitä heille SUURI KIITOS!

Peetu-parka vietti silloin jo aikaansa jäähyaitiossa kun me muut kahvittelimme lämpimässä majassa ja nautimme pöydän antimista.

Tässä Noppa katselee kaihoisasti kahvipöydän suuntaan.

Ja tässä siskokset Hilperi ja Noppa.

Putte-possua mukaellen tekisi mieli sanoa, että meillä kaikilla oli niin mukavaa ja Lunalle ja Johannalle (joka soitti aamulla, että Lunalla on juoksu)  että voi jospa oisitte olleet mukana!!!!!!