Olen jo pitkään miettinyt Match Showhun menoa, mutta aina on tullut mukamas jotain esteitä. Välillä on ollut itsellä töitä, Nopalla juoksut ja viimeisin este oli Nopan rekisteritodistuksen katoaminen, jossa oli myös kaikki merkinnät rokotuksista. Nyt se onneksi löytyi ja pääsimme vihdoinkin lähtemään mätsäriin. Se järjestettiin maanantaina 25.04.2011 Malminkartanon sirkuskentällä Helsingissä.

Oltiin jo hyvissä ajoin paikalla ja päästiin ilmoittautumaan ensimmäisten joukossa. Eikä tarvinnut kauaa odotella kun isojen koirien kehä jo alkoi. Itseä jännitti ihan kamalasti ja tietenkin Noppa huomasi sen ja jännitti myös. Kehään mentiin oikein hienon vinttikoiran kanssa, mutta ensikerrasta ja jännityksestä huolimatta tuomari kehui Nopan liikkeitä ja saimme punaisen nauhan. Voitimme siis ainakin yhden koiran, joka näkyy alla kuvassa.

Toisella kierroksella punaisessa kehässä oli 40-50 koiraa ja tuomari valitsi 8 parasta, joista voittaja valittiin. Emme päässeet tuohon kahdeksan parhaan joukkoon. Uskon, että Noppa olisi pärjännyt vielä paremmin vähän paremman ja kokeneemman handlerin kanssa. Emme olleet tosiaan harjoitelleet yhtään paikallaan seisomista tai vierellä juoksua. Ensi kerraksi sitten treenataan vähän paremmin, nyt kun tiedetään, miten kehässä kuuluu toimia.