Heipa hei E-pennut ja omistajat!

 

Nopan talvi on mennyt aika mukavasti.

Ollaan Nopan kanssa reissattu jatkuvasti Espoossa katsomassa Nopan parhaita koirakavereita Hania ja Zaraa. Espoossa ollaan käyty paljon metsälenkeillä, joilla tytöt saavat juosta vapaana ja purkaa energiaa. 

Muutaman kerran Noppa on päässyt mökille hoitoon.

Kovien pakkasten varalle Nopalle ostettiin fleecepuku, jota Noppa kyllä vähän pelkää. Puvun tarrakiinnityksestä kuuluu ikävä ääni ja nykyään Noppa juoksee heti karkuun, kun puvun ottaa esille. Pukua käytetäänkin vain silloin kun on tosi kylmä. Onneksi pakkaset ovat jo laskeneet. :)

Zarakin oli hoidossa muutaman päivän ja lenkeillä ei minulla juuri ollut sanavaltaa kahden ison koiran kiskoessa molempiin suuntiin. Sittenpähän mentiin moikkaamaan kaikkia muita koiria, kun tytöt niin halusivat. :D

Nopalla oli myös juoksut noin kuukausi sitten.

Noppa on jo nääääin iso!                                                                                                                  Päikkäreillä koiran kanssa.

Noppa imeskelee koiraa uusi puku päällä.                                                                                  Mökillä menossa päikkäreille apinan kanssa.

Mökillä fleecepuku päällä.                                                                                                                 Kuvassa juossut pöydän taakse fleecepukua karkuun.

Nopan paras kaveri Zara 1,5v rotikkatyttö hoidossa.