Terveiset syksyn punertamalta Siilinjärveltä!

Lyhyt raportti kuvakollaasin kera Eddien ensimmäisestä kohtaamisesta Bambi-äidin kanssa sitten Savitaipaleen aikojen....

Kuten Jenni arvelikin, äiti pikkuisen alussa näytti, miten jälkikasvun tulee käyttäytyä, mutta ei ollenkaan pahasti! Eddiellä oli todella hauskaa lenkillä, jolla oli mukana rhodesiankoira Tico Bambin perheestä, toinen rhode Rambo, sekä Eddien velipuolet Ässä ja Saru. Uskomattoman hienosti kaikki pojat pärjäsivät keskenään vapaana - vasta aivan lopussa, kun takana oli puolen tunnin lenkki hienossa Halmeojan maastossa ja vapaana nujuamista tunteroinen, alkoi pikku kähinää syntyä. Eddie oli ihan innoissaan kun isot pojat antoivat nujuta niskassa!

Eddie ja Tico - Bambi-äiti vahtii - hih - eikun velipuoli Saru - (arvasin, että pilkut menee sekaisin, vaikka niitä kuinka yritti syynätä...)!

Eddie ja Bambi

 

Eddie ja Bambi sekä Jennin makkara.

Jotain samaa sivuprofiilissa...

 

 

Makkarankerjäys-poseeraus- "melkein-näytteilyseisonta"

Väsynyt Eddie (tästäkin piti aina välillä ponkaista ylös, jos kaverien kanssa katseet kohtasivat...)

 

PS. Peetun strategisistamitoista innostuneina, Eddienkin isäntä kaivoi vaa'an esiin ja nujusi unisen koiran, välilevyn luiskahtamisen uhalla syliinsä, ja lukemiksi saatiin 99 kg - isäntä (70.9 kg) = 28.1 kg. Ja kuten kuvista näkyy - äippä on jo kasvettu kiinni.